četrtek, 30. november 2017

Veseli december in moji adventni koledarji

Sneg je končno pobelil ulice, jaz pa se že krepko zavedam, da je jutri tako težko pričakovan 1. december, dan, ki ga čakam že več kot 1 mesec.

Dan, ko bom končno lahko odprla prva okenčka v mojih adventnih koledarjih! Priznam, prsti so me hudo srbeli in sama sem se večkrat zalotila pri premišljevanju o odpiranju in iskanju odgovora na vprašanje: ''Zakaj pa ne bi vsega odprla že zdaj?''. Vseeno sem se zadržala in si rekla, da bom do Božiča tako vsak dan lahko uživala v malih presenečenjih, ki se skrivajo za okenčki mojih adventnih koledarjev.

Letos sem si privoščla tri adventne koledarje, če ne štejem koledarja, ki sem si ga sama zelo želela in z njem na koncu razveselila svojega dragega.
ESSENCE adventni koledar

Essencov adventni koledar sem si privoščila že tretje leto zapored (če se prav spomnim). Všeč mi je njegova dostopna cena, prav tako pa sem velik fan večine njihovih izdelkov, ki so za svojo ceno zelo kvalitetni. Koledar me do zdaj še nikoli ni razočaral. V prejšnjih letih sem bila vedno zelo vesela večine izdelkov, ki so bili zelo uporabni ali pa taki, ki jih ni odveč imeti doma na zalogo (pri meni je ta izdelek ''na zalogo'' na primer šilček za barvice - res ne vem kam izginjajo vsi moji šilčki).

L'OCCITANE PREMIUM adventni koledar 

Že prejšnje leto sem lahko uživala v L'Occitanovem adventnem koledarju, ki me, tako kot Essencov, nikakor ni pustil ravnodušne. Mini izdelki so bili točno prave velikosti, da sem izdelek sprobala in se odločila ali je primeren zame ali ne. Zaradi velikosti pa so bili tudi nepogrešljiv dodatek na izletih in potovanjih.
Letos sem se odločila za premium verzijo koledarja, ki izgleda kot omarica s predalčki v katerih se skrivajo L'Occitanove dobrote. Omarico bom kasneje uporabila kot ''shrambo'' za verižice, uhane, zapestnice... Za ta koledar sem si na internetu ogledala seznam izdelkov, ki jih vsebuje, in hitro ugotovila, da se notri nahajajo izdelki, ki so že dolgo na moji wish list-i, ampak si nekaterih, zaradi cene in strahu, da mi ne bodo odgovarjali, nisem nikoli privoščila (še posebaj ne kupujem rada kakih dragih krem za obraz ali telo, saj nikoli ne vem kako mi bodo odgovarjale).
ALLNATURA ''ČAJNI'' adventni koledar 

Ker sem velika ljubiteljica čajev, takih in drugačnih, mi je ta adventni koledar takoj padel v oči med enim od ''šopingiranj'' po trgovinah. Tako me naslednjih 24 dni čaka poskušanje različnih čajev - od zeliščnih do pravih.
LEGO STAR WARS adventni koledar 

Priznam, še vedno rada sestavim kakšen set Lego kock in se z njim malo poigram. Lego Star Wars koledar sem si želela že prejšnje leto, a mi finance niso dopuščale nakupa. Letos pa ga sicer nisem privoščila sebi, ampak mojemu dragemu, ki je, tako kot jaz, še vedno ljubitelj ''legic''. Kljub temu, da je koledar prvotno namnjen njemu, vrjamem, da se bova ob odpiranju in sestavljanju zabavala oba.Tako, to so moji koledarji. Njihovo odpiranje boste lahko spremljali vsak dan na mojem Instagram story-ju.


Ni komentarjev:

Objavite komentar