četrtek, 23. november 2017

Essence Made To Sparkle - Surprise Bag

Essence je pred kratkim lansiral svojo novo trendi kolekcijo - Made To Sparkle. Kolekcija spada v sklop njihovega praznovanja 15 rojstnega dne, ki so ga (mimo grede) začelu praznovati že marca. No, kdo bi jim zameril? Praznovanje rojstnega dne je res nekaj lepega in zabavnega. 


Priznam, da iz omenjene kolekcije nisem imela namena kupiti nič, saj me nič ni posebaj pritegnilo. Ko pa sem kolekcijo opazila na polički v DM-u, sem mogla kupiti vrečko presenečenja, ki me je s svojim izgledom naravnost vabila k nakupu (#fulpadamnazunanjostizdelkov). Cena vrečke je bila okoli 2.5€, kar se mi ni zdelo veliko (točne cene se ne spomnim, žal sem tudi račun že vrgla v smeti, saj je vrečka pri meni doma že kakih 14 dni). 

Že v trgovini sem z zanimanjem pretipala in pregledala vrečko. Zdelo se mi je, da me bo notri čakala zares prelepa šminka. Ali je temu res tako? 

Vrečka je zelo kompaktna in napolnjena s polno zlatimi okrasnimi ''cekinčki''. Ko sem vrečko prvič odprla, sem seveda stresla polovico ''cekinčkov'' po dnevni sobi (#jazsemvelikštor) in jih iz tal pobirala še nadaljne pol ure (ker so pač lepi in jih nisem želela posesati). Ko sem končno pobrala večino ''cekinčkov'', ki so mi šli do takrat že pošteno na živce, sem se končno z velikim veseljem zapodila k presenečenju, ki se je skrivalo v vrečki. 


Ja, bila sem razočarana. V vrečki ni bila šminka, temveč navaden balzam za ustnice v zelo privlačni in lepi embalaži (#spetpadamnazunanjost). 

Balzam daje na ustnicah občutek lahkotnosti. Nima barve, zaradi mini bleščic pa daje ustnicam lep sijaj. Na žalost pa je meni ustnice hitro izsušil in ni dajal nobenega občutka negovanih ustnic, tako, da je bilo na koncu razočaranje še večje.Vsekakor pa vrečka presenečenja in njena vsebina dobita en velik plus za izgled, zlate ''cekinčke'' pa bom v bodoče lahko uporabila za fotkanje ostalih stvari. Upam le, da jih nikoli več ne raztreščim po stanovanju. 


Ni komentarjev:

Objavite komentar