četrtek, 28. september 2017

Otvoritev nove L'Occitane trgovine v Kranju

V četrtek, 21.9., sem se udeležila otvoritve nove L'Occitane trgovine v Kranju, na katero smo bile povabljene blogerke. Trgovina se nahaja v prenovljeni Kranjski Qlandiji.


Že prvi pogled na izložbo mi je dal misliti, da je to ena izmed lepših L'Occitane trgovin, ki sem jih obiskala. Všeč mi je izpiljen, čisti stil. Všeč mi je, da je trgovina zelo pregledna in človek lahko takoj vidi kje se določeni artikli ter določene kolekcije nahajajo, poleg tega, pa zaradi veliko prostora ni (pre)velike bojazni, da bi se človek med šopingiranjem zaletel v koga drugega (in, bog ne daj, podrl kako polico z izdelki). Hkrati daje trgovina, s svojo opremo, vtis pravega Provansalskega šika, piko na i pa dodajo vse vonjave, ki jih je moč zaznati že med sprehodom mimo trgovine (v L'Occitane trgovinah enostavno zmeraj omamno diši).

 


Še en velik plus trgovine je ta, da nam zaradi preglednosti, ni treba dolgo iskati določenega artikla, saj so izdelki razdeljeni po namenu njihove uporabe. Tako najdemo police z izdelki za obraz, telo, lase... Taka razporeditev se mi zdi najboljša, saj včasih v naglici človek le želi vzeti določeno zadevo in hitro oditi iz trgovine drugim opravkom na proti. Prav zaradi preglednosti trgovine, ki ni nabita z odvečno kramo, je to omogočeno. 

 

Med obiskom sem imela priložnost poklepetati s super ekipo L'Occitana ter se posladkati z enimi najboljših pralin, ki jih je navdihnila njihova kolekcija Terre de Lumiere (priznam, to so bili eni bolših pralinejev kar sem jih kdaj probala). Zares sem uživala v klepetu z ekipo L'Occitana ter v vonjanju in sprobavanju vseh njihovih izdelkov. Na tem mestu bi se jim še enkrat rada zahvalila za super preživeto četrtkovo popoldne. 

Poleg vsega tega, pa nas je ekipa presenetila in nas še dodatno pockrljala z dvema izdelkoma iz linije Terre de Lumiere. Oba izdelka dišita božansko in že čakata, da si ukradem kakšno urico dneva le zase in se prepustim opojnemu vonju. 


Ni komentarjev:

Objavite komentar