nedelja, 16. oktober 2016

L'Occitane: Arlésienne - ženska, ki je točno to, kar si želi biti

Veliko izmed vas je lahko opazilo, da smo se beauty bloggerke družile na Beuty konferenci v Ljubljani, ki se je odvijala v petek, 7. oktobra. Na konferenci smo se naučile veliko novega ter imele možnost preizkusiti in si od blizu ogledati veliko različnih znamk. Med temi je bil tudi L'Occitane s svojo novo linijo Arlésienne.

Rdeča nit cele kolekcije je ženska, ki je lahko točno to, kar si želi biti. Ker mi je ta trditev zelo blizu in ker mi je zelo všeč, sem se odločila, da tega zapisa ne bom posvetila izdelkom iz prihajajoče L'occitanove kolekcije, ampak njej, Arlésienne.

Arlésienne je drugačna, samosvoja in enostavno neponovljiva. Z eno besedo rečeno - je unikatna ženska, ki si drzne biti drzna. Skratka - ženska po mojih merilih. Tudi sama namreč velikokrat izstopam iz družbe, bodisi s svojim stilom oblačenja, makeupom, kakšnim modnim dodatkom ali čem drugim.

Ker Arlésienne obožuje okrasne trakove, ki si jih vpne v svoje lase, sem se odločila, da jo posnemam in se za nekaj minut postavim v njeno kožo. Ker mi Arlésienne ni želela povedati kako si vplete trakove, sem se znašla sama in si s trakom prepletla svoje lase, ki sem si jih predhodno spela v čop. Taka sem se danes sprehodila po Slovenski obali in se ob tem počutila fenomenalno.


V naslednjih tednih pa vam predstavim tudi nekaj izdelkov iz prihajajoče kolekcije! ;)Ni komentarjev:

Objavite komentar